Lo difícil no es realizar els somnis, lo difícil es gosar somiar.

Jordi Tosas

JORDI TOSAS


“Quan era un nen veía la neu des del mar, amb nou anys vaig començar a veure la mar des de les muntanyes, i desde llavors segueixo trepitjant les glaceres i els cims amb el Mediterrani corrent per les meves venes.

La física, les matemàtiques i la filosofía em van ensenyar el significat de la paraula llibertat, la muntanya me la va mostrar i la vida me l’ha donat. La formació de nous guies, màsters en medicina de muntanya i altres disciplines acadèmiques donen els consells, l’alpinisme els reflexos.

De l’escalada a alt nivel, els vuit mils en estil alpí, amb esquís i snowboard, vies noves a l’Ârtic i a l’Antàrtida passant per l’Himalaia. Escalades al desert i a la jungla. Del Gel Patagònic a Vietnam. No importa on arribis lo important es que hi vagis.

Soc un nòmada, un d’aquells que es guanya el pa i s’el menja a les muntanyes del nostre planeta. Sols espero que surti el sol o que plogui cada matí per celebrar el cicle de la natura i seguir visquent com part d’ella.

Conferencias


ESPORTIVES

UN CAMÍ ENTRE LES PEDRES

Un camí entre les pedres es un camí entre muntanyes fet de sentiments i emocions… Pirineus, Alps, Alaska, Perú, Patagònia, Àfrica, Himalaia...


AMB “F” D’ALPINISME

La muntanya vista com un nen que juga a ser pirata. Després d’una vida a les muntanyes on ja creus haber tocat el que buscaves prens consciencia que segueixes sense respondre la pregunta simple i directa: ¿PER QUÉ?

Amb “F” d’Alpinisme es una aventura de reinvenció.

EMPRESARIALS

LA SOLITUT A 8000 METRES

La meva companya la incertesa, el meu mestre la por.


K2: L’EQUIP ES EL CERVELL DE L’EXIT. PENSAMENT EN GRUP

La corda que ens uneix en una ascensió es el símbol del compromís i la confiança necessaris per progressar en qualsevol equip d’alt rendiment.


LA SUD DE LHOTSE

Una historia de reinvenció, l’evolució cap l’èxit.

Cada activitat per a mi es un treball d’artesania, que construirem junts

Viatges


Els nostres viatges i cursos son una ascensió o escalada real. Es a dir, serem una cordada compartint camí i corda, sol i neu, gel i pols. Tots els neus anys d’experiència son el que us ofereixo, el saber fer, el voler compartir els vostres somnis.

Per tot aixó es molt difícil fer un programa del teu somni, prefereixo que el construim junts, la teva il.lusió i la meva experiencia es la que faran posible que arribis a aquell lloc que tant has somiat. Qualsevol activitat que realitzo es un treball d’artesania, desde el nostre primer contacte fins l’escalada, el descens sobre la blanca pendent o l’ascensió d’aquell cim.

¿A on podem anar? …
Tu tries …

HIMALAIA

De 5000 a 8000, caminant amb esquís o heliski.

ALPS

Ascensions i escalades, esquí de travessa, esquí extrem, estiu o hivern.

PIRINEUS

Aquesta es casa meva, deixa que te la descobreixi, des d’ascensions clàssiques fins a dures escaldes estiu o hivern, gel o roca, esquí de muntanya o esquí de grans pendents.

Patrocinadores

Posa't en contacte